Back

Stappenplan

Hoe gaan wij te werk?

Concept

Wij gaan met u om de tafel om te bespreken welk doel u wilt bereiken en hoe u dit voor u ziet. Uw ervaring is belangrijk om tot het juiste resultaat te komen.

Opdrachtbevestiging

Uw wensen en eisen worden door ons vertaald in een opdracht. Als de opdracht goed omschreven is, wordt deze door u bevestigd en gaan we aan de slag!

Informatie ophalen

Allereerst halen we informatie op wat terug dient te komen in het eindresultaat. Denk aan bedrijfsinformatie, toelichtingen, (product)foto's, geluid, filmpjes etc.

360 graden foto's

De hoge kwaliteit 360-graden foto's worden gemaakt om de locatie en/of het product goed in kaart te brengen.

Montage

Alle 360-graden foto's worden aan elkaar gekoppeld, de verzamelde informatie wordt verwerkt in de beelden. Om vervolgens het VR-product te kunnen afronden.

Oplevering

We leveren het product aan u op en zullen gezamenlijk het product evalueren!

Platform

Uw 360-graden producten worden op ons platform opgeslagen. Deze zijn enkel toegankelijk voor u en uw medewerkers. Hierdoor zijn de 360-graden beelden overal beschikbaar.

E-Learning

Indien gewenst kunnen wij ook E-Learning koppelen aan de 360-graden producten. Hierdoor creëert u een nog effectievere leermodule.

Nazorg

Heeft u vragen, wilt u iets toevoegen of wijzigen, omdat uw proces of product veranderd is. Dan staan we voor u klaar, zodat u altijd een up-to-date VR-product heeft!